Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr699
Køn
Brand
Materiale
Farve
Type accessory

27 produkter

Tommy Hilfiger punge & kortholdere

Tommy Hilfiger punge og kortholdere er stilrene og moderigtige accessories til mænd og kvinder. 

Med en Tommy Hilfiger pung eller kortholder, så kan opbevare dine kontanter og kort på en funktionel og moderigtig måde. Tommy hilfiger punge og kortholdere kommer i nogle virkelig lækre designs, som falder i mange smag. Punge og kortholdere fra Tommy Hilfiger er udført i nogle virkelig gode materialer, og de kommer i mange forskellige looks og farver, så der vil være noget til enhver smag.

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af Tommy hilfiger accessories såsom: bælter, punge, armbåndcapssolbriller mm.

Historien om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et af verdens største modebrands, og de har siden 1984 stået for at lave moderne designs inspireret af nutidens trends. Tommy Hilfiger startede i New York USA, og der lavede de primært tøj, men siden dengang har de udvidet deres sortiment meget. Nu kan man finde alt lige fra tøj & sko til accessories som ure & smykker i Tommy Hilfigers enorme og populære sortiment.

Tommy Hilfiger punge og kortholdere til Danmarks bedste priser

Hos Ditur har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Det vil sige, at du altid kan finde Tommy Hilfiger punge eller kortholdere hos, til markedets bedste pris. Kender du til en webshop eller butik, der sælger Tommy Hilfiger punge eller kortholdere billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

Når du handler hos os, nyder du samtidig godt af vores mange andre fordele. Vi sørger bl.a. for lynhurtig levering, og tilbyder også 99 dages returret og 2 års garanti. En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. 

Det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1