Tusenö

Tusenö er et svensk brand, der producerer ure i fantastisk skandinavisk stil. Tusenös ambition er at skabe et ur, som giver ejeren en følelse af stolthed, når han går med det. Urene er af høj kvalitet og et design i den absolutte topklasse. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti og dag-til-dag levering.

7 vare(r)
Tusenö FIRST 42 ROSE GOLD/BLACK MESH Lænke-20
2.595 kr
Tusenö FIRST 42 ROSE GOLD/WHITE MESH lænke-20
2.595 kr
Tusenö Rose Gold/Black Black Alligator strap-20
2.595 kr
15%
Tusenö TFIRST 42 SILVER/BLACK MESH Lænke-20
2.195 kr
2.595 kr
7 vare(r)

Tusenö

Tusenö kommer af "tusind øer" og referer til den svenske vestkyst, hvor det unikke brand er stiftet. Passion, design og detaljeorientering er ord, der passer på det Svenske brand, der har vundet frem i hele Europa med elegante og smukke ure. Det hele startede i 2014 med en ambition om at lave ure, som ejeren ville føle sig stolt af at gå med. I 2015 blev Tusenö det svenske urmærke, der havde samlet med crowdfunding nogensinde, de skete på blot 30 dage. 

Tusenö laver ure i flot skandinavisk design. Skiven er enten sort eller hvidt, som kommer i en guld eller sølv kasse - Du kan få urene med forskellige remme, hvor der både er mulighed for mesh-lænke, suede-læderrem, eller den mere almindelige læderrem. 

Prisgaranti

Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti, hvilket betyder du får Danmarks bedste pris. Vi forsøger altid at være de billigste på markedet ved jævnligt at afsøge konkurrenternes butikker og websites, således vi har de bedste priser.