LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Versus Versace | Moderigtige ure fra Italien 

Mange har nok hørt om den verdenskendte modedesigner Gianni Versace, der står bag det italienske modehus Versace, mens der måske ikke er så mange, der kan nikke genkendende til Versus Versace.

I 2005 lukkede Versus Versace ned, men Donatella fik brandet til at genopstå i 2009 med en eksklusiv kollektion designet af den skotske designer Christopher Kane. I dag producerer Versus Versace primært ure, læder accessories og tøj, der bliver båret af verdensstjerner som sangeren Zayn Malik og sangerinden Jennfier Lopez.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr845
    kr2145
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur

40 produkter

Køb Versus Versace ure på Ditur

Hos Ditur er der et bredt udvalg af ure fra italienske Versus Versace. 

Versus Versace har siden de genopstod i 2009 har de været et synonym for ekstravagant design og mode, som kan findes på de mest verdenskendte modemagasiner såsom Vogue, Elle og Glamour. Brandet er virkelig eksklusivt, og bliver båret af kendte verdensstjerner såsom Zayn Malik og Jennifer Lopez, hvilket også belyser brandets høje kvalitet. Ved Versus Versace så er det design, kvalitet og eksklusivitet, som er nøgleordene for hvad brandet står for.

Herreure fra Versus Versace

Versus Versace herreure sortimentet hos Ditur bygger på kvarts urværker. Et kvarts urværk betyder, at uret er batteridrevet, og derfor vil være meget nemme at vedligeholde, og være meget præcise. Urenes materiale er bestående af rustfritstål, så kvaliteten vil være i top. Derudover kan du finde Versus Versace herreure i mange forskellige farver både på remmen, urkassen og urskiven, så der vil være et herreur til enhver smag. 

Dameure fra Versus Versace

Versus Versace dameure sortimentet hos Ditur bygger ligeledes på kvarts urværker. Brandets kvalitet på dameurene er helt i top, og består af materialer af høj kvalitet. Ved Versus Versace dameurene, så er der blevet sat højt fokus på design og eksklusivitet, som også kan ses på de stilfulde modeller i sortimentet. Modellerne kan fås i mange forskellige farver og stile, så der vil være noget til enhver smag.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Versus Versace-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1