SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Versus Versace

Modige og moderigtige ure fra Italien 

Mange har nok hørt om den verdenskendte modedesigner Gianni Versace, der står bag det italienske modehus Versace, mens der måske ikke er så mange, der kan nikke genkendende til Versus Versace.

Det, synes vi her hos Ditur, er en fejl, eftersom Versus Versace, der er et sub-brand til Versace, er garant for modige og moderigtige ure til både herre og damer. Deres innovative designs har kendetegnet Versus Versace lige siden deres begyndelse i 1989, hvor Gianni Versace skænkede Versus Versace som gave til sin søster Donatella Versace. 

I 2005 lukkede Versus Versace ned, men Donatella fik brandet til at genopstå i 2009 med en eksklusiv kollektion designet af den skotske designer Christopher Kane. I dag producerer Versus Versace primært ure, læderaccessories og tøj, der bliver båret af verdensstjerner som sangeren Zayn Malik og sangerinden Jennfier Lopez.

Derudover har produkter fra Versus Versace været at finde i anerkendte modemagasiner som Vogue, Elle og Glamour. Det italienske brand er med andre ord synonym med mode og ekstravagant design. 

Husk, at når du handler hos Ditur.dk får du som altid 99 dages fuld returret, dag til dag-levering og prisgaranti på alle ure fra Versus Versace. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr995
    kr1795
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse

23 produkter

1