Vincero ure

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Vincero ure

Vincero blev i 2014 grundlagt af italienske Sean, Aaron og Tim. De startede Vincero med en simpel mission om at lave herreure uden at hoppe over, hvor gærdet er lavest.

De 3 venner var ved at være trætte af masseproduktionen af simple minimalistiske ure og ville i stedet prøve at skabe et brand, hvor der var fokus på et moderne modigt design. 

Vinceros mål er at skabe solide kvalitetsure til en uovertruffen pris. Hver gang du modtager et Vincero ur, vil du føle, at du har fået bedre værdi, end hvad du har betalt for.

Navnet Vincero betyder "Jeg vil vinde" og er til manden, der siger "jeg vil" i stedet for "jeg håber" og som tør drømme stort og skubbe grænserne.

Hos Ditur.dk kan du købe Vincero ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Materiale

59 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

59 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Vincero

Vincero blev grundlagt af 3 italienske venner, der mente det var på tide, at skabe et ur, som var af høj kvalitet, men kunne fås til en fair pris. Hos Vincero mener de, at et ur gør så meget andet, end at vise tiden. Et ur er med til at fortælle hvem du er. 

Vincero skaber ure i et italiensk design, hvor der er fokus på høj kvalitet. De 3 venner var ved at være trætte af masseproduktionen af simple minimalistiske ure, og ville i stedet prøve at skabe et brand, hvor der var fokus på moderne modigt design. 

Få dit ur til Danmarks bedste pris

Vi tilbyder naturligvis prisgaranti på alle vores ure, hvilket betyder du er sikret Danmarks bedste pris. Vi forsøger altid at justere priserne på vores ure, så vi er de billigste på markedet. 

 

2

Vores kunder elsker os