TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

WeWood ure til mænd & damer

WeWood blev stiftet i Italien i 2009 og var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenede eller kunstige materialer.

 

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr545
  kr1145
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rembredde
Type ur

3 produkter

 • Bæredygtigt

  Dette produkt indeholder bæredygtige materialer, som et led i den grønne omstilling og et ønske om en grønnere fremtid.

  WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate-25

  WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

  Vejl. Pris: 1.645 kr

  Specialpris 899 kr

 • Bæredygtigt

  Dette produkt indeholder bæredygtige materialer, som et led i den grønne omstilling og et ønske om en grønnere fremtid.

  WeWood Criss Me Black Rose-25

  WeWood Criss Me Black Rose

  Vejl. Pris: 995 kr

  Specialpris 545 kr

 • Bæredygtigt

  Dette produkt indeholder bæredygtige materialer, som et led i den grønne omstilling og et ønske om en grønnere fremtid.

  WeWOOD Kappa MB Black Blue-25

Køb WeWood ure til mænd & damer hos Ditur - Miljørigtige ure

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af miljørigtige ure fra italienske WeWood. 

 WeWOOD har siden 2009 lavet miljørigtige ure til både mænd og kvinder. Urene er produceret i træ og organiske materialer. WeWOOD var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenet materialer eller kunstige materialer. Alle ure er derfor lavet af 100% træ. Køb et WeWOOD hos Ditur.dk, og der bliver plantet ét træ gennem samarbejdet med "Trees for the future"

Hos os finder du både herre- og dameure fra WeWood.

WeWood ure til mænd

Herreure fra WeWood fås med et kvarts urværk. Når et ur har et kvarts urværk, så betyder det at uret er batteridrevet. Et batteridrevet ur er typisk meget nemme at vedligeholde og de vil samtidig være meget præcise. WeWood herreurene fås i mange forskellige varianter og designs, men en ting alle urene har tilfælles er, at de er i virkelig høj kvalitet. 

 Diameteren på ureme spænder vidt – mellem 42 til 45 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled.

WeWood ure til damer

Dameure fra WeWood fås ligeledes med kvart urværk, som har samme effekt som ved herreurene. WeWood dameurene fås i mange forskellige varianter og designs, men en ting alle urene har tilfælles er den virkelig høje kvalitet.

Dameurene fra WeWood har typisk en diameter på 31 mm. Dette er et smalt ur, som virkelig fremme det feminine design på uret. Derudover vil den størrelse både passe og klæde største delen af kvinder.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt WeWood-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores WeWood-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1