TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Winner ure

Winner er en kinesisk urproducent, som har eksisteret i flere årtier. Winner har hovedkvarter i Guangzhou, hvor der bliver arbejdet på design og udvikling af billige ure i god kvalitet. 

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr599
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Materiale
Type ur

3 produkter

Køb Winner ure hos Ditur - Billige ure i god kvalitet

Winner er en kinesisk urproducent, som har eksisteret i flere årtier. Winner har hovedkvarter i Guangzhou, hvor der bliver arbejdet på design og udvikling af billige ure i god kvalitet. 

Winner er kendt for deres mekaniske ure, et kompromisløst design og billige priser. Med bevægelse vil urerne altid gå. Det er også muligt manuelt at trække urene op ved at dreje på kronen.

Det specielle ved Winner ure er, at der er monteret glas i bagkassen på alle ure. Således er det muligt at følge med i deres fantastiske værker gennem bagkassen og giver uret et unikt look. Vores udvalg af Winner ure består udelukkende af herreure. Selvom prisen er lav, får du et herreur, som byder på en acceptabel kvalitet. 

Winner ure er kendt for mange detaljer og flotte farver. Selvom herreurene er smykket med en række iøjnefaldende detaljer, har de et anstændigt og stilrent look.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Winner ure

Leder du efter et specifikt Winner-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Winner-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1