Winner

Winner er et klassisk herre urmærke, der har eksisteret i årtier. Visionen hos Winner er at skabe kvalitetsure til en overkommelig pris. Det unikke ved Winner er, at der er monteret glas bagpå urkassen, som gør det muligt at følge med i hvordan urets værk arbejder. Hos Ditur.dk tibyder vi altid prisgaranti og dag-til-dag levering.

11 vare(r)
33%
Winner Vault Gold-20
399 kr
599 kr
17%
Winner Intersteller Black-20
499 kr
599 kr
Winner Vault Bronze-20
499 kr
Winner Original Black-20
399 kr
Winner Original White-20
399 kr
Winner Vault Leather-20
499 kr
Winner Vault Black-20
499 kr
Winner Emperor Gold-20
499 kr
Winner Intersteller Gold-20
499 kr
Winner Unico Gold-20
499 kr
20%
Winner Unico Black-20
399 kr
499 kr
11 vare(r)

Winner

Winner er en kinesisk urproducent, som har eksisteret i flere årtier. Winner har hovedkvarter i Guangzhou, hvor der bliver arbejdet på design og udvikling af billige ure i god kvalitet. Hos Ditur.dk har vi et udvalg af Winner herreure til faste lave priser.

Winner ure

Winner er kendt for deres mekaniske ure. eller også kaldt stelton ure, som også gør sig gældende for urene fra IK Colouring. Winner urene er kendetegnet ved et kompromisløst design og billige priser. Urene vi forhandler på denne side koster kun 399 kr. Der er dermed tale om nogle af vores billigste ure, som vil være ideelle for den stilbevidste mand, som ønsker et nyt, billigt ur.

Det specielle ved Winner ure er, at der er monteret glas i bagkassen på alle ure. Således er det muligt at følge med i deres fantastiske værker gennem bagkassen. Vores udvalg af Winner ure består udelukkende af herreure, som må betegnes som en direkte konkurrent til IK Colouring. Selvom prisen er lav, så får du et herreur, som byder på en acceptabel kvalitet. Dog har Winner sparet en anelse på kvaliteten af deres lænker og mineralglas. Selvom der er sparet lidt på materialerne, så er 399 kr. en rigtig skarp pris for et moderigtigt ur.

Winner ure er kendt for mange detaljer og flotte farver. Selvom man har prydet urene med en række iøjnefaldende detaljer, så har urene alligevel et anstændigt og stilrent look. Urene er udstyret med lænke, som appellerer til den maskuline mand. I øjeblikket forhandler vi kun den populære Original serie, hvor du kan vælge mellem et Winner ur i enten hvid eller sort.

Med bevægelse vil urerne altid gå, men det er også muligt manuelt at trække urene op ved at dreje på kronen.

Herreure fra Winner til skarpe priser

Et Winner ur er ikke for dig, som leder efter et eksklusivt ur i højeste kvalitet. Derimod vil et Winner ur være for dig, som ønsker et billigt ur med moderigtigt design, hvor der godt må være gået på kompromis med kvaliteten. Selvom der er tale om ure i den lave prisende, så har du som altid 2 års reklamerationsret. Du betaler altså en lav pris, men du kan alligevel være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Stilmæssigt vil urene passe til enhver mand, som ønsker en moderigtig og samtidig maskulin stil. Der er efterhånden mange forhandlere af Winner ure på det danske marked, men vi kan garantere, at vi er den billigste. Vi sikrer dig altid det billigste Winner ur med vores omfattende prisgaranti. Vores priser er presset så langt ned som overhovedet muligt, så du kan gøre en god handel, når du køber et nyt Winner ur.

Urene har en diameter på 42 cm., som appellerer til mænd med almindelige eller brede håndled. Hvis du har smalle håndled, kan du overveje et ur fra Daniel Wellington, som bl.a. er kendt for deres smalle herreure.

Alle vores ure bliver leveret med Post Danmark, som leverer til din bopæl eller nærmeste posthus inden for 1-2 hverdage.