Zinvo

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1895
    kr2195
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(4)

19 produkter

Køb Zinvo ure på Ditur.dk - Nytænkende designs

Hos Ditur har vi et stort udvalg af ure fra amerikanske Zinvo. 

 Zinvo er unikt brand baseret i Los Angeles, der laver herreure med en avanceret teknik, som skiller sig ud fra mængden. Zinvo har gjort sig bemærket internationalt med deres nytænkende design, Brandet er dybt dedikeret til deres håndværk, og de vil skabe en unik oplevelse for ejeren af deres ur. Med andre ord skal et ur fra Zinvo ikke være endnu et i rækken. Zinvo går efter det bedste og arbejder i alle aspekter med fokus og beslutsomhed. Zinvo byder dig til, at være en del af deres familie og ikke bare endnu en kunde.

Zinvo ure til mænd

Herreure fra Zinvo kommer både med et kvarts og et automatisk urværk. Et kvarts urværk betyder, at uret er batteridrevet. Et kvarts ur er typisk meget nem at vedligeholde og vil typisk være meget præcist. Et automatisk urværk betyder at uret ikke indeholder noget batteri. Det automatiske urværk vil derfor være drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Automatiske urværker er typisk lidt dyrere end kvarts urværker.

Alle herreurene fra Zinvo kommer i rustfrit stål, og vil derfor være i virkelig høj kvalitet. Derudover vil urene typisk have 5 ATM i vandbeskyttelse, som vil være mere end nok til almindelig hverdags brug samt fest brug. 

Diameteren på uret spænder mellem 42 til 44 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Zinvo-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Zinvo-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1