LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Brun urrem i alligator skind

Denne brune urrem i alligatorskind, er et luksus udført i 100 % ægte alligator skind af den bedste kvalitet. Syningerne er desuden håndlavet. Så leder du efter en lækker alligatorskindsrem, så har du her et perfekt eksemplar i et klassiske og tidsløst design. Der medfølger et spænde af høj kvalitet udført i 100 % rustfrit stål. Remmen kan også betegnes som værende en krokodilleskindsrem, eftersom alligatoren er en underart af krokodillen. Remmen er i størrelsen 22 mm. det er en meget almindelig størrelse og passer de fleste ure. Man kan måle sin nuværende rem der, hvor den er monteret på ur kassen. Her måles bredden på remmen. måler den 22 mm. passer denne rem. Ditur.dk har 90 dages returret på urremme, samt vi betaler for returporto i tilfælde af, at remmen ikke falder i kundens smag eller den ikke passer til kundens ur. Ditur.dk har prisgaranti på alle urremme. Se vores andre remme her    

22mm

2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser.
Alligatorlæder
En højkvalitetslæderrem fra en ægte alligator. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 2265
EAN 5740002794853
Urværktøj & tilbehør Urremme
Brand Ditur
Design
Remmens farve Brun
Rem Alligatorlæder
Størrelse
Rembredde 22 mm.

Brun urrem i alligatorskind.

På lager

1.899 kr