💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Ditur Brun urrem i læder 18 mm. med rosaguld spænde

149 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Brun urrem i læder 18 mm. med rosaguld spænde

 

Kvalitetsrem i ægte læder med rustfrit stål spænde. Remmen måler 18 mm. men fås også i 18 og 22 mm. Se vores andre remme her  

 

Nedenfor ser du en guide til, hvordan du bestemmer hvilke mål du skal bruge til netop dit ur. De mest almindelige er 18-22 mm.

 

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0317
EAN 5740002795980
Tilbehør Urremme
Brand Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser. Ditur
Design
Farve på rem Brun
Remtype En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode. Læder
Størrelse
Rembredde 18 mm
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.