OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Bulbul Facette 03 Rose Golden

På lager

66% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 745 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Bulbul Facette 03 Rose Golden

Facette 03 modellen fra danske Bulbul ure er et clean og klassisk unisex ur. Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Facette serien er skabt af KiBiSi designgruppen, hvor Bjarke Ingels bl.a. er med. Uret her er udstyret med brudsikkert safirglas, italiensk læderrem og Swiss Made urværk, der er guldbelagt i 14 karat guld. Du får altså et ur med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk, tidløst og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største og dygtigste designere. Uret her har en lækker brun læderrem, en rosaguld urkasse og en rosaguld urskive.

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Bulbul
Bulbul Watches er et dansk unisex urbrand dedikeret til at forene tidsløst håndværk med innovativt design med afsæt i de mest kendte designs fra dansk historie.

Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Blandt andet er Facette-serien skabt af KiBiSi gruppen, hvor Bjarke Ingels er med.

Alle Bulbul ure på siden er udstyret med safirglas, en behagelig italiensk læderrem og et Swiss Made urværk. Du får altså ure med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største designere. 
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer F03
EAN 100878030303
Brand Bulbul
Urværk Kvarts
Type Swiss Made
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Bredde på rem 18 mm.
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på