SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Bulbul Facette 05 Steel Black

Facette 05 modellen fra danske Bulbul ure er et clean og klassisk unisex ur. Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Facette serien er skabt af KiBiSi designgruppen, hvor Bjarke Ingels bl.a. er med. Uret her er udstyret med brudsikkert safirglas, italiensk læderrem og Swiss Made urværk, der er guldbelagt i 14 karat guld. Du får altså et ur med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk, tidløst og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største og dygtigste designere. Uret her har en lækker sort læderrem, en sølv urkasse og en hvid urskive.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Bulbul
Bulbul Watches er et dansk unisex urbrand, der fusionerer tidsløst håndværk med innovativt design, der tager afsæt i de mest kendte designs fra dansk historie.

Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Blandt andet er Facette-serien skabt af KiBiSi gruppen, hvor danske Bjarke Ingels er med.

Alle Bulbul ure på siden er udstyret med safirglas, en behagelig italiensk læderrem og et Swiss Made urværk. Du får altså ure med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største designere.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer F05
EAN 0505100878
Køn Dameure, Herreure
Brand Bulbul
Urværk Kvarts
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Beige
Rem Læderrem
Bredde på rem 18 mm.
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Bulbul Facette 05 Steel Black

På lager

66% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 745 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på