99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Bulbul Facette 06 Golden Black

På lager

59% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 895 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Bulbul Facette 06 Steel Black

Facette 06 modellen fra danske Bulbul ure er et clean og klassisk unisex ur. Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Facette serien er skabt af KiBiSi designgruppen, hvor Bjarke Ingels bl.a. er med. Uret her er udstyret med brudsikkert safirglas, italiensk læderrem og Swiss Made urværk, der er guldbelagt i 14 karat guld. Du får altså et ur med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk, tidløst og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største og dygtigste designere. Uret her har en lækker sort læderrem, en guldfarvet urkasse og en hvid urskive.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Bulbul
Bulbul Watches er et dansk unisex ur brand, dedikeret til at forene tidsløst håndværk med innovativt design, der tager sit afsæt i dansk histories mest kendte designs. Bulbul har skabt sig et navn gennem samarbejde med de største danske designere, som tegner og skaber urene. Blandt andet er Facette serien skabt af KiBiSi gruppen, hvor Bjarke Ingels er med. Alle Bulbul ure på siden er udstyret med safirglas, italiensk læderrem som virkelig skal mærkes, og Swiss Made urværk, der er guldbelagt i 14 karat guld. Du får altså ure med materiale af højeste kvalitet sammensat med et klassisk, tidløst og minimalistisk dansk design fra nogle af Danmarks største og dygtigste designere. 
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Specifikationer
Varenummer F06
EAN 0606100878
Brands Bulbul
Urværk Kvarts
Type Swiss Made
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Bredde på rem 18 mm
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på