OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Bulova COMPUTRON 98C135

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Uret er digitalt og kommer i et sort design med et rillet look og en behagelig gummirem. Urskiven måler 50 mm i længden og 31 mm i bredden, hvilket giver en god dimension for skærmvisning. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Bulova
Bulova blev stiftet i 1875 af Joseph Bulova. Visionen var at skabe unikke ure af højeste kvalitet, hvilket den dag i dag stadig er brandets ypperste mål. Med udgangspunkt i en lille butik i New York tog det fart for Bulova, der i dag er anerkendt som et af de førende brands, der producerer herreure.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 98C135
EAN 7613077569559
Køn Herreure
Brand Bulova
Urværk Digitalt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Urets diameter 31 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Bulova COMPUTRON 98C135

På lager kun 2 stk. tilbage!

8% rabat

Vejl. Pris: 2.395 kr

Specialpris 2.195 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på