99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Bulova Curv 97A143

På lager

7.195 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Bulova Curv 97A143

Dette ur er perfekt til manden, der går op i høj kvalitet og unikt design. Uret har en lækker læderrem, der spiller godt sammen med urskiven i guld. Urskiven måler 43 mm. i diameter, hvilket er normalt for et herreur. Derudover er uret udstyret med ridsfrit safirglas, og urkassen er buet, således at den smyger sig om håndleddet. 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Bulova
Bulova blev stiftet i 1875 af Joseph Bulova. Visionen var at skabe unikke ure af højeste kvalitet, hvilket den dag i dag stadig er brandets ypperste mål. Med udgangspunkt i en lille butik i New York tog det fart for Bulova, der i dag er anerkendt som et af de førende brands, der producerer herreure.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer 97A143
EAN 7613077570388
Brands Bulova
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Stopur Stopur
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på