OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Åbent Mekanisk lommeur M1011

Det flotte lommeur M1011 er bygget således at man kan betragte det mekaniske urværk arbejde igennem både forside og bagside af uret. Lommeuret er ikke et traditionelt lommeur, da det ikke har den klassiske klap der kan sættes for. Uret er altid "åbent" Uret måler 46 mm.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer 38320 - L1
Brand Ditur
Urværk Mekanisk automatisk
Type Lommeur
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Guld
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
KPI De bedste fordele
Materiale Rustfrit Stål
Farve Sølv

Åbent Mekanisk lommeur M1011

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 399 kr

Specialpris 199 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på