OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Calypso Junior K5782/3

Dette børneur fra Calypso har en flot pink rem. Uret er udstyret med en digital urskive og måler 27 mm i diameter og er blot 10 mm tykt. En klassisk og populær størrelse til et barn. Urets skive er beskyttet af acrylglas, som er behandlet for at give glasset ekstra styrke. Derudover er uret sikret vandtæthed til 100 meter, så barnet trygt kan have det på i vand uden, at det går i stykker. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Calypso
Calypso er kendt for deres unikke, farverige designs af ure til fornuftige priser. Calypso er ejet af Festina Group, som er et af de førende urmærker på markedet. Under vores udvalg af Calypso finder du både ure til store og små.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer Calypso Junior K5782/3
EAN 8430622746109
Køn Drengeure, Pigeure
Brand Calypso
Urværk Kvarts
Type Ure Med Motiver
Urkassens farve Orange
Urskivens farve Orange
Remmens farve Lyserød
Rem Gummirem
Bredde på rem 14 mm.
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 27 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Calypso Junior K5782/3

På lager kun 1 stk. tilbage!

395 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på