OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Calypso Smartwatch 8500/1

Med dette Smartwatch fra Calypso får du et ur, der kan hjælpe dig i din dagligdag. Uret har features, der kan måle hjerterytme og blodtryk. Derudover kan det også tælle skridt, hjælpe dig med din døgnrytme og dine alarmer. Uret har forskellige sportstilstande, hvor du kan vælge mellem gå, løb, cykling, fodbold eller basket. Uret har en skærm, der måler 24 mm i bredden og 65 mm i højden. Derudover er uret udstyret med en behagelig gummirem i en klassisk hvid farve. 8500/1 modellen kommer med en ekstra rem i en fed blå farve, så der frit kan skiftes mellem de to farver.

Calypso
Calypso er kendt for deres unikke, farverige designs af ure til fornuftige priser. Calypso er ejet af Festina Group, som er et af de førende urmærker på markedet. Under vores udvalg af Calypso finder du både ure til store og små.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og som kan parres med din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er, som på et almindeligt ur.

Smartwatches er kompatible med alle styresystemer, så det gør ingen forskel om du har en Iphone, Android eller noget helt tredje, så længe det er en smartphone.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Calypso Smart Watch 8500/1
EAN 8430622755200
Køn Dameure, Herreure
Brand Calypso
Urværk Digitalt
Type Smartwatch
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Display
Remmens farve Hvid
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 24 mm.

Calypso Smart Watch 8500/1

På lager kun 1 stk. tilbage!

449 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på