Calypso Smart Watch 8500/1

På lager

448 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Calypso Smart Watch 8500/1

Med dette Smart Watch fra Calypso får du et ur, der kan hjælpe dig i din dagligdag. Uret har features, der kan måle hjerterytme og blodtryk. Derudover kan det også tælle skridt, hjælpe dig med din døgnrytme og dine alarmer. Uret har forskellige sportstilstande, hvor du kan vælge mellem gå, løb, cykling, fodbold eller basket. Uret har en skærm, der måler 24 mm i bredden og 65 mm i højden. Derudover er uret udstyret med en behagelig gummirem i en klassisk hvid farve. 8500/1 modellen kommer med en ekstra rem i en fed blå farve, så der frit kan skiftes mellem de to farver.

Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Specifikationer
Varenummer Calypso Smart Watch 8500/1
EAN 8430622755200
Urværk Digitalt
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Hvid
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Diameter 24 mm.

Vores kunder elsker os