Calypso Smartwatch 8500/6

448 kr

På lager kun 3 stk. tilbage!

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Calypso Smartwatch 8500/6

Med dette Smartwatch fra Calypso får du et ur, der kan hjælpe dig i din dagligdag. Uret har features, der kan måle hjerterytme og blodtryk. Derudover kan det også tælle skridt, hjælpe dig med din døgnrytme og dine alarmer. Uret har forskellige sportstilstande, hvor du kan vælge mellem gå, løb, cykling, fodbold eller basket. Uret har en skærm, der måler 24 mm i bredden og 65 mm i højden. Derudover er uret udstyret med en behagelig gummirem i en klassisk sort farve. 8500/6 modellen kommer med en ekstra rem i en fed rød farve, så der frit kan skiftes mellem de to farver.

Download App
For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade appen Calypso Smartime i App Store eller Google Play. I denne app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Calypso
Calypso er kendt for deres unikke, farverige designs af ure til fornuftige priser. Calypso er ejet af Festina Group, som er et af de førende urmærker på markedet. Under vores udvalg af Calypso finder du både ure til store og små.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer K8500/6
EAN 8430622755255
Type ur Armbåndsur
Køn Unisex
Brand Calypso Calypso er kendt for deres unikke, farverige designs af ure til fornuftige priser. Calypso er ejet af Festina Group, som er et af de førende urmærker på markedet. Under vores udvalg af Calypso finder du både ure til store og små.
Urværk
Urværk Smartwatch Smartwatches er den hurtigst voksende trend indenfor ure, fordi de kan så meget mere end klassiske urværker. En microchip med forskellige sensorer er kernen i ethvert smartwatch, som styrer al den data uret kan opfange og derefter vise gennem urets display eller via en smartphone. Det kan f.eks. være pulsmåling, styring af musik, kalender, GPS og mange flere fede funktioner.
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Display
Farve på rem Sort
Rem Silikone En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Urkasse materiale Silikone Urkassen er lavet i en blød, men meget robust silikonemateriale, der er yderst behagelig at have på håndleddet i længere tid.
Størrelse
Diameter 24 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 10 mm
Ekstra rem medfølger Ja
Egenskaber
App Calypso Smartime For at forbinde dette ur til din telefon skal du downloade appen Calypso Smartime i App Store eller Google Play. I denne app kan du finde den relevante opsætningsvejledning.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Spænde
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.