SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Candino C SPORT C4682/2

Dette lækre Swiss Made ur fra Candino er det perfekte ur til den moderne mand, der går op i højeste kvalitet og originalt design. Denne model har de ikoniske 3 kronografer, der bl.a. viser stopur med sekund- og minutvisere samt 24-timers ur. Uret kommer desuden med ridsefrit safirglas, vandtæthed på 10 atm (100 meter) og et klassisk schweizisk kvarts urværk. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Candino
I 1947 etablerede Adolf Flury-Hug brandet Candino i sin hjemby Herbetswil i Schweiz. Candino producerer Swiss Made ure af højeste kvalitet og er en af få urproducenter i verden, der selv kan stå for alle niveauer i produktionen af et ur. Det betyder, at de selv har fuld kontrol over at kvalitetssikre hvert eneste ur ned til mindste detalje, hvilket de har høstet stor international anerkendelse for.

Udover at være kendt for enestående kvalitet til overkommelige priser,så er Candino-varemærket også kendt for deres principper om respekt og ærlighed, som er en del af grundstenene i virksomhedens overordnede filosofi.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Specifikationer
Varenummer C4682/2
EAN 8430622699474
Køn Herreure
Brand Candino
Urværk Kvarts
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 22 mm.
Urkrans Tachymeter
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 45 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Candino C SPORT C4682/2

På lager kun 2 stk. tilbage!

43% rabat

Vejl. Pris: 2.995 kr

Specialpris 1.695 kr