SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

CANDINO CHRONO C4583/6

Dette lækre Swiss Made ur fra Candino er det perfekte ur til den moderne mand, der går op i højeste kvalitet og originalt design. Denne model har de ikoniske 3 kronografer, der bl.a. viser stopur med sekund- og minutvisere samt 24-timers ur. Uret kommer desuden med ridsefrit safirglas, vandtæthed på 10 atm (100 meter) og et klassisk schweizisk kvarts urværk. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Candino
I 1947 etablerede Adolf Flury-Hug brandet Candino i sin hjemby Herbetswil i Schweiz. Candino producerer Swiss Made ure af højeste kvalitet og er en af få urproducenter i verden, der selv kan stå for alle niveauer i produktionen af et ur. Det betyder, at de selv har fuld kontrol over at kvalitetssikre hvert eneste ur ned til mindste detalje, hvilket de har høstet stor international anerkendelse for.

Udover at være kendt for enestående kvalitet til overkommelige priser,så er Candino-varemærket også kendt for deres principper om respekt og ærlighed, som er en del af grundstenene i virksomhedens overordnede filosofi.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 170 gram uden emballage
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer C4583/6
EAN 8430622722288
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Candino
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Guld
Rem Lænke, Two-Tone
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 12 mm.
Vægt 170 gram
Rembredde 26 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Stopur ja
Datovisning Ja

CANDINO CHRONO C4583/6

På lager

50% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 1.995 kr