LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Cape Cod Clean Link Spray

Renser og smører overflader af børstet metal og satin finish – Spray på overfladen, der skal rengøres og tør derefter af med en blød klud, som f.eks. Cape Cod Mikrofiberklud. Ideel til stål-lænker og urkasse samt bagkasse af stål. Spray'en holder i længere tid og kan genbruges mange gange.

Indhold: 80 ml.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Cape Cod
Cape Cod er et amerikansk brand, der kommer af 25 års erfaring med restaurering og genskabning af liv i metal og ædelmetaller, som ellers har set bedre dage. Derfor er du sikret et produkt, der virker og skaber resultater.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DA0003
EAN 746969888272
Urværktøj & tilbehør Pleje & rengøring
Brand Cape Cod

Cape Cod Clean Link Spray

På lager

199 kr