LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Cape Cod Polerklud fugtet med påført poleringsmiddel

Cape Cod polerklude har været et ”must have” for ur-entusiaster over hele verden i årevis. Med disse klude kan du bringe dine ridsede, gamle ure tilbage til live. De er velegnede til næsten alle metaller, så som stål, sølv, krom og guld.

Sådan fungerer det: Det er relativt let at bruge Cape Cod-klude. Klip et lille stykke fra kluden og gnid den hen over den del, du vil polere. Efter et stykke tid bliver kluden sort, hvilket er helt normalt. Du kan bare fortsætte med at polere. Når du er færdig med at polere (eller hvis du vil kontrollere resultaterne), skal du bruge en ren blød (buffende) klud som f.eks. Cape Cod Mikrofiberklud. Dette sikrer, at du ikke laver nye ridser under rengøringen. Vask eventuelt uret/lænken bagefter (hvis uret er vandtæt!).

Hver pose kan lukkes igen, så du kan opbevare kludene lufttæt, når du er færdig med at bruge dem og de dermed er klar til næste gang. Cape Cod poleringsklude er kun egnet til polerede dele. Hvis du også har børstede dele på dit ur, anbefaler vi at sætte noget maskeringstape på der for en sikkerheds skyld. Vær også opmærksom på ikke at polere dit urglas. Især safirglas med AR-belægning er sårbar over for poleringsmidler.

Indhold: Posen indeholder to klude af 10 x 15 cm.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Cape Cod
Cape Cod er et amerikansk brand, der kommer af 25 års erfaring med restaurering og genskabning af liv i metal og ædelmetaller, som ellers har set bedre dage. Derfor er du sikret et produkt, der virker og skaber resultater.
Specifikationer
Generelt
Varenummer DA0001
EAN 746969888210
Urværktøj & tilbehør Pleje & rengøring
Brand Cape Cod

Cape Cod Polerklud

På lager

149 kr