SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic CA-53WF-2BEF

Med dette ur fra Casio får du et moderne digitalt ur inspireret af et klassisk retrodesign, der samtidig hylder deres fortid som producent af lommeregnere. Casio Classic CA-53WF-2BEF er nemlig udstyret med en 8-cifret lommeregner, ligesom det også har alarm, stopursfunktion og automatisk kalender. Den elegante mørkeblå rem matcher den mørkeblå urkasse, der er udført i resin, hvilket er yderst slidstærkt og fleksibelt. Derfor kan du trygt bruge uret til hverdagens strabadser.

Du kan se alle Casio ure her.

Brugsanvisning
Der medfølger en brugsanvisning, der enten er på engelsk eller kan findes online.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Resinrem
En resinrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær til sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i al type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 1 års ekstra garanti. Derfor er der 3 års fuld garanti på denne vare. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Specifikationer
Varenummer CA-53WF-2BEF - CA59
EAN 4549526272752
Køn Herreure
Brand Casio
Urværk Digitalt
Type Almindelige Ure
Urkassens farve Blå
Urskivens farve Sort
Remmens farve Blå
Rem Resinrem
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 35 mm.
Brugsanvisning På engelsk eller online
Garanti 3 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Casio Classic CA-53WF-2BEF

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 349 kr

Specialpris 299 kr