OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

CASIO G-SHOCK GA-710GB-1AER

På lager

17% rabat

Vejl. Pris: 1.445 kr

Specialpris 1.195 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

CASIO G-SHOCK GA-710GB-1AER

Dette ur er designet med fokus på funktionalitet. Uret er udført i et sort design med guld detaljer og har en behagelig gummirem. Derudover har uret både stopursfunktion, automatisk kalender og alarm. 

Kraftfult og solidt herreur fra Casio i en fantastisk kombination mellem guld og det helt sorte look - det bliver ikke meget bedre!

Casio G-Shock Basic har derudover funktioner som 5 daglige alarmer, automatisk LED lys, der automatisk oplyser displayet, når du drejer håndleddet mod ansigtet, verdensur, snooze funktion, stopursfunktion, automatisk kalender og er vandresistent til 20 ATM. 

Uret har resin urkasse og rem i fiber, der er et meget holdbart og fleksibelt materiale. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Resin
Uret er udført i resin, der er en form for hård plastik. Resin er kendetegnet ved at være både fleksibelt og slidstærkt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer GA-710GB-1AER
EAN 4549526144646
Brand Casio
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Guld
Remmens farve Sort
Lænkens materiale Resin
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 19 mm.
Urets diameter 54 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på