OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Casio G-Shock GA-2100SU-1AER

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 795 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio G-Shock GA-2100SU-1AER

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et robust og maskulint ur. Uret er udført i et sort design med militær detaljer rundt i kransen. Uret har både analog og digital visning, derudover er det vandtæt til 200 meter. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Resinrem
En Resimrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær blandt sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i alt type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Resin
Uret er udført i resin, der er en form for hård plastik. Resin er kendetegnet ved at være både fleksibelt og slidstærkt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer GA-2100SU-1AER - CA53
EAN 4549526259036
Køn Herreure
Brand Casio
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Resinrem
Lænkens materiale Resin
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 46 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på