🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

-17%

Casio G-SHOCK Premium GST-B300E-5AER

Udgået - kommer ikke igen

17% rabat

Vejl. Pris: 4.195 kr

Specialpris 3.445 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio G-SHOCK Premium GST-B300E-5AER

Med dette Casio-ur får du et robust, slidstærkt og elegant ur. Lænken og urkassen er lavet i solid rustfrit stål mens glasset er af mineral, hvilket gør det brudsikkert. Derudover har uret en indgygget solcelle, som leverer størm til batteriet. Uret er vandtæt til 200 meter, 20 ATM, hvilket betyder, at uret kan bruges til lettere vandaktiviteter. Uret har Neo-display, som giver en længerevarende oplysende effekt i mørke. Til slut gør uret det muligt at tilkoble trådlåst via Bluetooth til Smartphone og giver adgang til en række funktioner. Et klassisk og moderne ur, der passer godt til de fleste hverdagssituationer. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Digitalt
Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 150 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer GST-B300E-5AER
EAN 4549526272295
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio
Movement
Urværk Digitalt
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 50 mm
Tykkelse 16 mm
Vægt 150 gram
Rembredde 22 mm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Stopur Ja
Datovisning Ja
Funktioner Solar
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.