OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Casio GMW-B50000TCF-2ER

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 13.995 kr

Specialpris 12.295 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio G-Shock Premium Limited GMW-B50000TCF-2ER

Med dette Casio-ur får du et robust og moderne herreur, hvor urkassen og urlænken er udført i titanium og glasset er af safir, som er det stærkeste glas og ridsfrit. Lænken er ligeledes behandlet med et Diamond-like Carbon, som gør uret endnu mere modstandsdygtig overfor slag og ridser. Uret kommer med en masse funktioner som stopur, alarm, stopur, dato mm. samt kan uret kobles til din SmartPhone via Bluetooth. Derudover er uret vandtæt til 200 meter, 20 ATM, hvilket betyder at uret kan bruges til professionelle dyk. Alt i alt får du her et helt unikt ur med en masse funktioner. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer GMW-B50000TCF-2ER
EAN 4549526279188
Brand Casio
Urværk Digitalt
Urkassens farve Grå
Urskivens farve Grå
Remmens farve Grå
Lænkens materiale Titanium
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på