LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio G-Shock GA-100-1A4ER

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et robust og maskulint ur. Uret er udført i et sort design med røde og hvide detaljer. Derudover måler urskiven 51 mm. i diameter og uret er vandtæt ned til 200 meter. Af specielle funktioner er uret bl.a. stødafvisende, har World Time Function, stopursfunktion, snooze funktion samt automatisk kalender. Derudover er urkassen og uremmen lavet af resin, hvilket gør uret meget holdbart. Sidst men ikke mindst er G-Shock uret et ana-digitalt ur, hvilket betyder, at uret både har de normale analoge visere på urskiven, men samtidig en digital tidsvisning og datovisning. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer GA-100-1A4ER -ca21
EAN 4971850443940
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Bezel farve Rød, Sort
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Størrelse
Urets diameter 51 mm.
Tykkelse 17 mm.
Remlængde 22 cm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Stopur ja
Datovisning Ja
Specialfunktioner World Time Function

Casio G-Shock GA-100-1A4ER

På lager

17% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 735 kr

Modelserie