OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Certina DS ACTION C0322511105109

På lager

3.095 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS ACTION C0322511105109

Dette ur er perfekt til den moderne kvinde, der går op i høj kvalitet. Denne model har en lænke og urkasse udført i rustfrit stål. Uret har en flot og meget unik sort urskive, safirglas og er vandtæt ned til imponerende 300 meter, hvilket gør at det er så stærkt, at det er velegnet til professionel dykning. Det er en populær farvekombination mellem sort og sølv.

Vejledende udsalgspris i butik: 3.700,00 kr. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 1 års ekstra garanti. Derfor er der 3 års fuld garanti på denne vare. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
30 ATM / 300 Meter
Uret er vandtæt til 300 meter (30 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Specifikationer
Varenummer C0322511105109
EAN 7612307141930
Brand Certina
Urværk Kvarts
Type Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 17 mm.
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 30 ATM / 300 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 34 mm.
Garanti 3 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på