OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

DS Action Diver Powermatic 80 C0324071109100

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Denne model er udført i 316L rustfrit stål og har en flot unik grøn urskive. Derudover har uret et automatisk mekanisk urværk med imponerenede 80 timer i gangreserve. Dertil kommer uret med med ridsefrit safirglas. Det fede ved dette ur er, at det er vandtæt til 300 meter, der gør det muligt både at svømme og dykke med uret på. 

Vejledende pris i butik er: 6.150 kr. 

Certina er kendt for deres DS-teknologi, som blev udviklet tilbage i 1959. DS står for "Double Security". Det betyder at man beskytter urværket, og gør alle DS ure ekstra modstandsdygtige overfor både vand og stød. Idag kan Certina DS ure klare et fald fra 6 meters højde uden at teknologien bliver ødelagt. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
Skruekrone
En skruekrone kan skrues helt tæt på urkassen, hvilket betyder, at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er eksempelvist vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
30 ATM / 300 Meter
Uret er vandtæt til 300 meter (30 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Gangreserve på 80 timer
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Varenummer C032.407.11.091.00
EAN 7612307143323
Køn Herreure
Brand Certina
Urværk Mekanisk automatisk
Type Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Datovisning Datovisning
Krone Skruekrone
Vandbeskyttelse 30 ATM / 300 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 43 mm.
Gangreserve 80 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Certina DS Action Diver Powermatic 80 C0324071109100

På lager

18% rabat

Vejl. Pris: 6.145 kr

Specialpris 4.995 kr

Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på