Certina DS C035.410.16.037.01

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 2.245 kr

Specialpris 1.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS C035.410.16.037.01

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Denne model har en behagelig brun læderrem og en urskive med rosaguld markeringer. Derudover har uret et kvarts urværk, samt ridsefrit safirglas. 

 

har en læderrem og urkasse udført i rustfrit stål. Uret har en flot grå urskive, safirglas og er vandtæt ned til 100 meter.

Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
Specifikationer
Varenummer Certina DS C035.410.16.037.01
EAN 7612307142791
Mærke Certina
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 39 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os