Certina DS C035.410.16.057.00

På lager

2.245 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS C035.410.16.057.00

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Denne model er udført med sort læderrem og sort urskive med sølv stålurkasse. Derudover har uret et kvarts urværk, samt ridsefrit safirglas. Det fede ved dette ur er, at det er sort på sort med et tidløst design.

Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Certina DS C035.410.16.057.00
EAN 7612307142784
Mærke Certina
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 39 mm.

Vores kunder elsker os