BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Certina DS PH200M C0364073605000

På lager

6.495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS PH200M C0364073605000

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Denne model har en behagelig brun læderrem og en flot unik sort urskive samt ridsefrit safirglas. Uret er med et automatisk urværk, hvilket vil sige, at uret bliver trukket op ved bevægelse på håndleddet.

Vejledende udsalgspris i butik: 6.895,00 kr. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Gangreserve på 80 timer
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Varenummer C036.407.36.050.00
EAN 7612307146201
Brands Certina
Urværk Mekanisk automatisk
Type Swiss Made
Urkassens farve Grå
Urskivens farve Sort
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Lænkens materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 43 mm.
Gangreserve 80 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på