Certina DS Stella C031.210.33.031.00

På lager

14% rabat

Vejl. Pris: 4.450 kr

Specialpris 3.795 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS Stella C031.210.33.031.00

Dette ur er perfekt til den moderne kvinde, der går op i høj kvalitet. Denne model er udført i 316L rustfrit stål og har en flot urskive med guld markeringer. Derudover har uret et kvarts urværk, samt ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Schweizisk kvarts urværk
Urværket er Swiss Made og dermed fra Schweiz, hvilket er et kvalitetsstempel. Køber man et ur med schweizisk urværk, er man sikker på, at kvaliteten er i top.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
90 gram
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Specifikationer
Varenummer Certina DS Stella C031.210.33.031.00
EAN 7612307137582
Brands Certina
Urværk Schweizisk kvarts urværk
Type Ur Swiss Made
Urkassens farve Guld
Urskivens Farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Gram 90 gram
Datovisning Datovisning
Lænke Materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Urets Diameter 32 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os