SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Christopher Cloos Passable Bourbon

Christopher Cloos er et dansk solbrille brand, der blev grundlagt tilbage i 2016. Grundlæggerne fik idéen til at starte deres egen solbrillelinje, da de mødte en interessant personlighed på en strandklub i Frankrig ved navnet Christopher Cloos. Christopher Cloos er en verdensmand, der aldrig nøjedes med mindre end det bedste. Christopher Cloos bruger udelukkende kvalitetsmaterialer i deres solbriller. Det er ligeledes vigtigt, at solbrillerne har et tidsløst, minimalistisk og klassisk design med et moderne twist. Stellene er lavet af acetat og linserne er polariserede. 

Du kan se hele vores udvalg af Christopher Cloos her

Hos Ditur.dk har vi altid hurtig levering og prisgaranti!  

Model: Passable
Farve: Bourbon
Diameter glas: 49mm

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Christopher Cloos
Christopher Cloos er et dansk solbrillebrand, der blev grundlagt i 2016. Grundlæggerne fik idéen til at starte deres egen solbrillelinje, da de mødte en interessant personlighed på en strandklub i Frankrig. Han hed Christopher Cloos, og han er en verdensmand, der aldrig nøjes med mindre end det bedste. Designet er tidsløst, minimalistisk og klassisk med et moderne twist.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Christopher Cloos Passable Bourbon
EAN 1700149700005
Køn Damesmykker, Herre Accessories
Brand Christopher Cloos
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Solbriller

Christopher Cloos Passable Bourbon

På lager kun 1 stk. tilbage!

38% rabat

Vejl. Pris: 1.299 kr

Specialpris 795 kr