Christopher Cloos Saint Barths Noire

På lager

6% rabat

Vejl. Pris: 1.499 kr

Specialpris 1.399 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Christopher Cloos Saint Barths Noire

Christopher Cloos er et dansk solbrille brand, der blev grundlagt tilbage i 2016. Grundlæggerne fik idéen til at starte deres egen solbrillelinje, da de mødte en interessant personlighed på en strandklub i Frankrig ved navnet Christopher Cloos. Christopher Cloos er en verdensmand, der aldrig nøjedes med mindre end det bedste. Christopher Cloos bruger udelukkende kvalitetsmaterialer i deres solbriller. Det er ligeledes vigtigt, at solbrillerne har et tidsløst, minimalistisk og klassisk design med et moderne twist. Stellene er lavet af acetat og linserne er polariserede. 

Du kan se hele vores udvalg af Christopher Cloos her

Hos Ditur.dk har vi altid hurtig levering og prisgaranti!  

Model: Saint Barths
Farve: Noire
Diameter glas: 53mm

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Christopher Cloos
Christopher Cloos er et dansk solbrillebrand, der blev grundlagt i 2016. Grundlæggerne fik idéen til at starte deres egen solbrillelinje, da de mødte en interessant personlighed på en strandklub i Frankrig. Han hed Christopher Cloos, og han er en verdensmand, der aldrig nøjes med mindre end det bedste. Designet er tidsløst, minimalistisk og klassisk med et moderne twist.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Brands Christopher Cloos
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Solbriller

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på