LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen Eco-Drive AN3602-02A

Citizen Eco-drive AN3602-02A er med sin brune læderrem og guld urkasse et rigtig lækkert herreur. Uret er udstyret med en moderne guld urskive med guld markeringer. Uret har 3 kronografer, til bl.a. stopur og datovisning.

2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer AN3602-02A
EAN 4974374268099
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Citizen
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Brun
Rem Læder
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Tykkelse 10 mm.
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas

Citizen Eco-Drive AN3602-02A

På lager

29% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.195 kr

Modelserie