99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Citizen NY0100-50XE

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.195 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen NY0100-50XE

Med dette ur får du et moderne herreur med titaniumlænke. Uret er ligeledes udstyret med en super flot grøn urskive med hvide markeringer. Uret er vandtæt til 20 ATM, som svarer til et tryk på 200 meter. Glasset på dette ur er safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. I hårdhed rangerer glasset lige under diamant og ridsefrit.

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer NY0100-50XE
EAN 4974374295958
Brands Citizen
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Datovisning Datovisning
Lænkens materiale Titanium
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 42 mm.
Autoriseret Autoriseret forhandler

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på