Citizen Promaster 1000 meter BN7020 09

14.995 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen Promaster 1000 meter BN7020 09E

Citizen Promaster 1000 meter BN7020 09 er med sin sorte silikonerem og urkasse i titanium et lækkert herreur. Uret har et solar kvarts urværk, hvilket betyder det oplades af alle former for lys. Uret er meget unikt, da det er vandtæt ned til 1000 meter og er derfor meget anvendeligt som et professionelt dykkerur. Uret måler 53 mm og passer derfor godt til et stort håndled.  

Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer BN7020-09
EAN 4974374267825
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Citizen Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure. Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet. Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Energi Eco-Drive Eco-Drive er Citizens teknologi, hvor man konverterer enhver form for lys til energi for at drive et ur og lagrer overskuddet på en strømcelle. Et Eco-Drive ur kan på en fuld opladning køre i månedsvis uden behov for mæssigt batteriudskiftning. Man kan oplade uret med alle former for lyskilder.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på rem Sort
Rem Silikone En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Urkasse materiale 316L kirurgisk stål Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Størrelse
Diameter 53 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 20 mm
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Glas Safirglas Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
Type lås Spænde
Funktioner Datovisning
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.