OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Citizen Super Titanium Eco-Drive AW1244-56E

På lager

40% rabat

Vejl. Pris: 2.495 kr

Specialpris 1.495 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen Super Titanium Eco-Drive AW1244-56E

Citizen Super Titanium Eco-Drive AW1244-56E er med sin titaniumlænke og urkasse et lækkert herreur. Uret er har et kvarts solar uværk og får derfor energi fra alle former for lys. Energien lagres i et genopladeligt batteri, som derfor ikke behøves udskiftet. Uret er ligeledes udstyret med en moderne sort urskive med rosaguldmarkeringer. 

 

Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Solar kvarts
Solar betyder, at uret er kvarts/batteridrevet, men samtidig får energi fra alle former for lys. Den energi, som uret indsamler, bruges til at lade batteriet op. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om batteriskifte, ligesom du praktisk talt slipper for at vedligeholde uret. Nemt og praktisk.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer Citizen Super Titanium Eco-Drive AW1244-56E
EAN 4974374232236
Brand Citizen
Urværk Solar kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale Titanium
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 42 mm.

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på