SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Crom Pink A65141S14A

Med dette børneur får du et flot ur i lyserød til den yngste. Uret er udstyret med en lyserød læderrem, der spiller godt sammen med de smukke sten på urkransen. Uret måler 29 mm. i diameter og er blot 8 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en pige.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A65141S14A
EAN 5709868359514
Type ur Armbåndsur
Køn Pige
Brand Club
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Lyserød
Rem Læder
Type børneur Klassisk
Størrelse
Urets diameter 29 mm.
Tykkelse 8 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Club Pige Ur Crom Med Lyserød Rem A65141S14A

På lager kun 1 stk. tilbage!

16% rabat

Vejl. Pris: 299 kr

Specialpris 249 kr