SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Dinosaur A56542-4S0A

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. Der er intet som den oplevelse børn har, når de lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Vi tilbyder både helt simple børneure samt sjove børneure til familiens yngste. Hos Ditur.dk har vi derfor et stort udvalg af de mest populære børneure

Club Dinosaur A56542-4S0A Børneur har en sort læderrem udsmykket med flotte dinosaurer. Uret måler 30 mm. i diameter. og er blot 10 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en dreng. Derudover har uret et mineral glas og er et kvarts urværk. 

Du kan se de andre børneure her

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer A56542-4S0A
EAN 5709868403903
Køn Drengeure, Pigeure
Brand Club
Urværk Kvarts
Type Ure Med Motiver
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 30 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Club drenge ur med dinosaur

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 299 kr

Specialpris 249 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på