Club drenge ur med dinosaur

På lager

299 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Club drenge ur med dinosaur

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. Der er intet som den oplevelse børn har, når de lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Vi tilbyder både helt simple børneure samt sjove børneure til familiens yngste. Hos Ditur.dk har vi derfor et stort udvalg af de mest populære børneure

Club drenge ur med dinosaur har en sort læderrem udsmykket med flotte dinosaurer. Uret måler 30 mm. i diameter. og er blot 10 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en dreng. Derudover har uret et mineral glas og er et kvarts urværk. 

Du kan se de andre børneure her

Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer A56542-4S0A
EAN 5709868403903
Mærke Club
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Tykkelse 10 mm.
Diameter 30 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os