SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Ur Crom Med Hvid Rem A56536S0A

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. Der er intet som den oplevelse børn har, når de lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Vi tilbyder både helt simple børneure samt sjove børneure til familiens yngste. Hos Ditur.dk har vi derfor et stort udvalg af de mest populære børneure

Med dette børneur får du et flot ur med hvid nylonrem, mens urskiven også er hvid med lyserøde detaljer. Uret måler 25 mm. i diameter. og er blot 7 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en pige. Derudover har uret et mineralglas og et kvarts urværk. 

Du kan se de andre børneure her

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer A56536S0A
EAN 5709868399923
Køn Drengeure, Pigeure
Brand Club
Urværk Kvarts
Type Almindelige Ure
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Hvid
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Urets diameter 25 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Club Pige Ur Crom Med Hvid Rem A56536S0A

På lager kun 1 stk. tilbage!

199 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på