Club Pige Ur Med Lyselilla Rem A56525-1S10A

På lager

195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Pige Ur Crom Med Lyselilla Rem A56525-1S10A

Med dette børneur får du et flot ur i lilla til den yngste. Både den behagelige gummirem og urskiven er således lilla. Uret måler 25 mm. i diameter og er blot 7 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en pige.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer BØ39
EAN 5709868389931
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Orange
Remmens farve Lyserød
Rem Gummirem
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 7 mm.
Diameter 25 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os