SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Pige Ur Med Blå Rem Hjerte A65189-3S0A

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. Der er intet som den oplevelse børn har, når de lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Vi tilbyder både helt simple børneure samt sjove børneure til familiens yngste. Hos Ditur.dk har vi derfor et stort udvalg af de mest populære børneure

Dette Club Pige Ur Med Blå Rem Hjerte har en blå læderrem udsmykket med flotte blomster, mens urskiven er hvid. Uret måler 30 mm. i diameter. og er blot 8 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en pige. Derudover har uret et mineral glas og et kvarts urværk. 

Du kan se de andre børneure her

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A65189-3S0A - bø25
EAN 5709868403811
Type ur Armbåndsur
Køn Pige
Brand Club
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Lyserød
Rem Nato
Størrelse
Urets diameter 30 mm.
Tykkelse 8 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Club Pige Ur Med Blå Rem Hjerte A65189-3S0A

På lager kun 3 stk. tilbage!

249 kr