SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Club Purple Hearts A56532-1S0A

Med et børneur er det nemt og sjovt for børn at lære klokken. Der er intet som den oplevelse børn har, når de lærer klokken og kan aflæse, hvad klokken er på deres nye ur. Vi tilbyder både helt simple børneure samt sjove børneure til familiens yngste. Hos Ditur.dk har vi derfor et stort udvalg af de mest populære børneure

Med dette børneur får du et simpelt og flot ur i lilla til den yngste. Derudover er uret udstyret med en behagelig og slidstærk stofrem. Uret måler 30 mm. i diameter og er blot 8 mm. tykt. En klassisk og populær størrelse til en pige.

 

Du kan se de andre børneure her

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Club
Club producerer holdbare og flotte børneure, så dit barn kan lære klokken på sit nye ur. Ikke kun er urene fra Club flotte og kreative, det er også nemt at aflæse klokken på urene.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A56532-1S0A - BØ16
EAN 5709868398322
Type ur Armbåndsur
Køn Pige
Brand Club
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Lilla
Rem Nato
Type børneur Motiv
Størrelse
Urets diameter 30 mm.
Tykkelse 8 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Club Ur Med Lilla Rem Hjerte A56532-1S0A

På lager kun 1 stk. tilbage!

35% rabat

Vejl. Pris: 399 kr

Specialpris 259 kr