Corniche Men’s Heritage 40 Rose Gold with White Dial

På lager

2.399 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Corniche Men’s Heritage 40 Rose Gold with White Dial

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have et klassisk tidsløst design. Uret har en brun læderrem, der spiller godt sammen med den hvide urskive. Derudover har uret ridsefrit safirglas. 

Corniche
Corniche Watches er et fransk brand, der kombinerer en stor kærlighed for ure med en stærk overbevisning om, at man ikke behøver at gå på kompromis med luksus. Brandet har siden deres lancering gjort det ordinære ekstraordinært med unikt design, fantastiske urkasser og smukke detaljer.

Corniche stammer fra det franske ord "corniche", som betyder bjergvej. Designet trækker på inspiration fra stifternes barndom i Provence og det klassiske franske miljø fra den franske riviera.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Men’s Heritage - co6
Mærke Corniche
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Brun
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 7 mm.
Diameter 40 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os