OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Cuff Cph Bred Hammerslået Sølv Armbånd

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 995 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Cuff Cph Bred Hammerslåe Sølv Armbånd

Råt og og lækkert Cuff armbånd med fra Cuff Copenhagen produceret i 925 Sterling sølv. Armbåndet er i et hammerslået stilrent design og er håndlavet i en bæredygtig produktion i København. Armbåndet har en rå hammerslået overflade med runde kanter, der gør armbåndet rart at bære om håndleddet. Armbåndet fra Cuff Cph har en bredde på 10 mm. og er lavet i sølv, som gør det nemt at forme i størrelsen.

Størrelsesguide:

  • 16,5-19 cm - Svarende til almindeligt herrehåndled. Armbåndet kan bøjes og justeres lidt.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Cuff Copenhagen
Cuff Copenhagen er et dansk smykkebrand, som de to iværksættere, Jonas & Gustav, fra København står bag. Brandet er vokset ud af et ønske om, at lave et herrearmbånd af ægte sølv og en solid forgyldning, som de selv ville bære. Essensen i produkterne er, at de skal være enkle, bæredygtige, og så skal de være af højeste kvalitet. Derfor er alle produkter produceret i 925 Sterling sølv og alle forgyldninger foretages i 24 karat guld. Bæredygtigheden ligger tæt op af Cuff Cph, som genbruger alt overskydende materialer, og så donerer de 1 kvadratmeter jord til Den Danske Naturfond for hvert eneste solgt smykke.

Alt produktion foregår i København, hvor guldsmedende håndsmeder alle smykkerne præcis som man gjorde i gammel tid. 
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 19 cm
Armbåndet er 19 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre til almindeligt herrehåndled.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer CC-459
EAN 692041765712
Brand Cuff Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 19 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på