OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Cuff Cph Poleret Sølv Halskæde

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 845 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Cuff Cph Poleret Sølv Halskæde

Rå og og lækkert Cuff halskæde fra Cuff Copenhagen produceret i 925 Sterling sølv. Halskæden er i et rundt poleret stilrent design og er håndlavet i en bæredygtig produktion i København. Halskæden har en poleret blank overflade med runde kanter, der gør halskæden super enkel og flot.. Halskæden fra Cuff Cph har en diameter på 23 mm. og er lavet i sølv.

Størrelse:

  • Kæden er 60 cm. i længden
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Cuff Copenhagen
Cuff Copenhagen er et dansk smykkebrand, som de to iværksættere, Jonas og Gustav, fra København står bag. Brandet er vokset ud af et ønske om at lave et herrearmbånd af ægte sølv og en solid forgyldning, som de selv ville bære.

Essensen i produkterne er, at de skal være enkle, bæredygtige, og så skal de være af højeste kvalitet. Derfor er alle produkter produceret i 925 Sterling sølv, og alle forgyldninger foretages i 24 karat guld. Bæredygtigheden ligger tæt op af Cuff Cph, som genbruger alt overskydende materialer, og så donerer de 1 kvadratmeter jord til Den Danske Naturfond for hvert eneste solgt smykke.

Alt produktion foregår i København, hvor guldsmedene håndsmeder alle smykkerne - præcis som man gjorde i gammel tid. 
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Halskæde Længde 60 cm
Halskædens længde er 60 cm og er en meget almindelig til lidt længere halskæde længde til mænd. Den passer oftest bedst til højere mænd. Kædelængden fungerer typisk også som en længere kædelængde til kvinder.
925 Sterling Sølv Smykke
Smykket er af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer CC-1486
EAN 692041766078
Brand Cuff Copenhagen
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale 925 Sterling sølv
Farve Sølv
Smykkestørrelse Halskæde Længde 60 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på